Nieuws uit onze club - Minigolfclub-Rozemaai

Ga naar de inhoud

Nieuws uit onze club

Actueel
Beste vrienden,
Beste minigolfers,
Lang geleden dat jullie nog eens iets van ons hebben gehoord. De afbraak van het terrein was een droevige aangelegenheid. Gelukkig is eindelijk het einde van ons lijden in zicht, al zal het waarschijnlijk nog tot mei duren voor je terug een balletje kan komen slaan.
Ondertussen heeft onze club een (tijdelijke) thuishaven gevonden te Gijzegem, een deelgemeente van Aalst. In km niet ver, wel in (terugkom) tijd. Maar bon… je moet er iets voor over hebben.
Ditmaal is er bijzonder veel nieuws te melden. Alle interclub en individuele wedstrijden zijn gespeeld. Ook nu weer zijn wij in de prijzen gevallen.
2 X Goud met Senne Van Bouwel bij de jeugd en Greta Janssens bij de dames veteranen.
1 X Zilver met Raymond Leemans bij de heren veteranen.
                        2 X Brons met Michael Jacob (na barrage voor de 2de en 3de plaats) bij de heren en ook als ploeg.
Bij de beker van Vlaanderen heeft Michael met slechts enkele slagen verschil het moeten afleggen voor de eerste plaats, toch ook een dikke proficiat! Volgend jaar ongetwijfeld beter, als we terug over ons eigen terrein beschikken. Voor een volledige uitslag verwijzen wij u door naar:
https://minigolfsport.be/arenagolf/KVB-Totaal/result.htm
Zoals u kan merken aan deze uitslag is er een geheel nieuwe lay-out van toepassing. Ook bij de minigolf wereldwijd zijn er moderniseringen bezig. De rapportage van de (onze) uitslagen van de wedstrijden zijn rechtstreeks via internet te volgen. Baan per baan, speler per speler, tegelijkertijd met de statistieken van de spelers en deze resultaten kan je vergelijken met uw resultaten. Zo wordt het ook voor de thuisblijvers, maar ook voor toeschouwers interessanter om te volgen. Ook in België zijn wij meegestapt in dit verhaal. De punten worden tijdens grote wedstrijden niet langer ingegeven met papier en potlood, maar wel via smartphones en een lokaal intranet, opgeslagen op een server en gepubliceerd via internet. Dat vergde wel een behoorlijke logistieke aanpassing, maar ook inlooptijd onder de spelers om het gebruik onder de knie te krijgen. Rest ons nu nog een opleiding te geven voor onze scheidsrechters, want ook voor hen verandert er wel wat door deze werkwijze.
Volgende stap in het toegankelijker maken van deze sport zijn live video beelden. Dat wordt nog een hele klus om het uit te zoeken hoe wij dit best gaan doen en met welk materiaal, zonder dat het ons kapitalen kost. Maar ja, wat doe je anders de komende winterdagen?

KvB Nr 1 te Betransart op 8 augustus te zien op : https://www.minigolfsport.be/arenagolf/13140/result.htm
KvB Nr 2 te Esneux op 5 september te zien op: https://www.minigolfsport.be/arenagolf/13146/result.htm
KvB Nr 3 te Malonne op 12 september te zien op: https://www.minigolfsport.be/arenagolf/13180/result.htm
KvB Nr 4 te Gijzegem op 19 september te zien op: https://www.minigolfsport.be/arenagolf/13182/result.htm
KvB Nr 5 te Eupen op 26 september te zien op: https://www.minigolfsport.be/arenagolf/13183/result.htm

Uitslag Match-Play te vinden op: http://www.minigolfsport.be/arenagolf/13148/result


Alle rechten minigolfclub Rozemaai - 2017
Terug naar de inhoud